S.Z.Ü.N.E.T.

Mégpedig jó hosszú. Egyikünknek se nagyon van ideje, meg kedve az oldallal foglalkozni... Talán egyszer majd kinyitunk... <3

 Site infos

Szerkesztők: Blondie, Adri

Nyitás: 2008. 07. 20

Téma: Szívek Szállodája

Ajánlott böngésző:  Mozzilla F. 2.0

Oldalaink, amiket külön csinálunk:

Adri:

supernatural4ever.mlap.hu

seanfaris.mlap.hu

Blondie

hannahasztar.mlap.hu

Társoldalak

www.othalwaysand4ever.mlap.hu

www.supnatfans.mlap.hu

Ha többet szeretnél olvasni róluk:

www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot

Buttons:

 

Projektek

Lauren Graham

 Flash of Genius

Stáusz: Kész

Premier: 2008. október 3.

IMDB

 

Alexis Bledel

The Good Guy

Státusz: utómunkálatok

Premier: 2009. ??. ??.

IMDB

 

Scott Patterson

Liberty

Státusz: utómunkálatok

Premier: 2009.

IMDB

 
Fűrész V.

Státusz: Kész

Premier: október 24.

IMDB

 

Milo Ventimiglia

Armored

Státusz: Kész

Premier: 2009. szepteber 18.

IMDB

Game

Státusz: kész

Premier: 2009. szeptember 4.

IMDB

Heroes

Státusz: 3.évad

Premier: 2008.

IMDB

 

Jared Padalecki

 Friday 13th

Státusz: Kész

Premier: 2009. február 13.

Hivatalos oldal    IMDB


Supernatural

Státusz: 4.évad

Premier: 2008. szeptember 18.

Hivatalos oldal     IMDB


Melissa McCarthy

 Pretty Ugly People

Státusz: kész

Premier: 2008. november 2.

IMDB

 


2009. jan. 8.

by: Adri

Milo Ventimigliáról készült egy új Photoshoots. Itt megnézhetitek! :) Szerintem nem lett rossz. :)

2009. jan. 7.

by:Blondie

Hellow^^. Nah szóval. Kicsit átalakítottam a menüsort. Levettem az Alexis és a Lauren menüket. A tartalmukat átraktam modulként a Szereplők menübe. Sz'tem mára ennyi.. :D páás <3

2009. január. 5.

by: Blondie

Sziasztok! Én is nagyon Boldog új évet kívánok!-útólag is. Eddig azért nem jelentkeztem, mert a téli szünet alatt táborba voltam... Sőt, van egy rossz hírem: Februárig részemről megint kevés friss lesz, mert nemsokára felvételit írok... Bocsi!

De, mégsem jöttem üres kézzel: Lecseréltem a karácsonyi dizit. Szerintem nem lett olyan szép, mint az előző.. hát, nem tudom :D

2009. január 1.

by: Adri

Sziasztok! Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden erre járó emberkének! Remélem mindenkinek jól telt a Szilveszer! Tudom rég jelentkeztem, de egyrészt nyitottam egy másik oldalt, a linkje bal oldalt található. :D Ez nem hirdetés! :D  Másrészt pedig igen elfoglalt voltam az utolsó pár hétben! Most megpróbálok 1 héten legalább 2x frissíteni.

Sajnos, mostanság egyáltalán nincs semmi hír egyik szereplőről se. Utánanéztem. Ez egy kicsit érdekes,de ez van.  Annyit tudok csak írni, hogy a Viasat 3 péntek esténként (22 órától, dupla részekkel) vetíti a Nem ér a nevem (Samantha Who?) című sorozatot, amiben Melissa is szerepel. Én mindig megnézem, mert irtó jó sorozat. Sztem ti se hagyjátok ki! Egy próbát megér szerintem! :)

Rövid ismertető a sorozatról: A harmincas éveiben járó Samantha (Christina Applegate) túlél egy cserbenhagyásos balesetet. Amnéziája lesz. Felépül, de az emlékezetkiesés miatt újra fel kell fedeznie önmagát, újra fel kell építenie társas kapcsolatait, miközben meg kell találnia helyét a világban. Melissa Samantha barátnőjét alakítja.

2008. dec. 20.

by:Blondie

Sziasztok! Hát, végre el is hoztam, amit ígértem: Scott Patterson (Luke) is felkerült a szereplők közé. Részemről mára ennyi, majd valószínüleg holnap jelentekezem. pás <3

2008. dec. 18.

by:Blondie

Helo.szia. Bocsi, de csak holnapra tudom elhozni, amit ígértem. :( Már a gépen megvan, csak nincs időm belinkelni meg feltölteni a cuccokat. Na, csak beugrottam, már megyek is. pás <3

2008. dec. 15.

by:Blondie

Hello^^ Ma nézegettem a Szereplők menüt, és észrevettem, hogy Scott Patterson valahogy lemaradt. xD Ma már nincs időm, de holnap mindenképpen pótolom. ;)

És hoztam modulfrisst is: Edward Herrmanhoz (Richard Gilmore) felkerült a Biográfia és a Filmek modul. :) Hát, mára ennyi, majd holnap jövök.

2008. dec. 13.

by:Blondie

Sziasztok! Bővítettem a Szereplők menüt. Alexishez és Laurenhez felkerült a Díjak és Jelölések modul. Lehet, hog ma még hozok modulfrisseket, de nem tudom mennyi időm lesz. :)

Ahogy ígértem, itt vagyok. xP Most is csak modulfriss van, Milohoz felkerült a Vendégszereplések, és a Sorozatok modul. :)

2008. dec. 8.

by:Blondie

Egy újabb menüvel gazdagodott az oldal, ebbe megtaláljátok Rory és Lorelai kedvenc kajáit. :) [link]  Lehet, hogy ma még "lesz valami", de nem biztos...mostanában nem nagyon van hír..

2008. dec. 6.

by: Blondie

Hello! :) Hát... bocsi, hogy már vagy egy hónapja nem írtam semmit, de  a másik oldalamat építgettem.
Nem is tudom, hogy hogy fogalmazzak.. talán az a legjobb, ha azt mondom: tiszta lappal  folytatjuk az oldalt. xD Van egy szép dizi (hála Adrinak :P), és az oldal fele letörlődött... -.-"  Vagyis az a fél az 3 menüpont. A főoldalt nem tudtam visszacsinálni, mert nem volt meg a forráskódja, de a többi menüpont jó.. Úgy terveztem, hogy ma frissítem a szereplők menüt, mert elég csicskán néz ki. :D Szóval azt még ma d.u. megcsinálom. xD