Forrás: www.hotdog.hu

 

 

Nem olyan, mint a tévéanyák. Lauren Graham, a Gilmore Girls pimasz mamája egy belevaló csaj, teli titkokkal. De mi rábírjuk, hogy meséljen!
  Találkozót szervezni Lauren Grahammel, a tévés dramedy (avagy drama + comedy, szabad fordításban drámédia) királynőjével legalább olyan nehéz, mint a ponyvaregények hosszú lábú, titokzatos hősnőit sarokba szorítani.
Tombol a tikkasztó augusztusi meleg Hollywoodban, az interjú készítője pedig felajánlott hat napot a lánynak, az estéket is beleértve, hátha ráérne valamelyiken egy (a férfi reményei szerint) zavartalan kis beszélgetésre. A hatodik nap végére azonban nyilvánvalóvá vált, hogy Lauren Graham szóvivője nem viccelt, mikor azt mondta, a sztárnak roppant elfoglalt hete van.
  Végül sikerült megegyeznünk, hogy az interjúra a Calabasas magazin címlapfotózása közben kerül majd sor. De a 39 éves Grahamből, aki mellesleg magas és hosszú lábú, két kattintás között csak egy elmosódott foltot látni, ahogy rohan, hogy magára öltse a következő ruhát, és még arra sincs ideje, hogy egy üdvözlő szót odavessen.
- Bocs, fel kell kapnom néhány gyémántot! ? kiáltja, miközben saját díva-voltát gúnyolva a karjaival hadonászik.
  A lelkes fotós erre számos, határozottan retro stílusú, Austin Powers-féle parancsokkal reagál, olyan zengő hangon, ahogy Huey Lewis énekli a ?Heart and Soul?-t. Mint például:
- Most legyél szexi!
- Ez az, baby! Dolgozz velem! ? vág vissza Graham, de tréfájával csak felbátorítja a férfit, aki visszaszól:
- Na, most rossz kislány vagy! Lauren Graham összeráncolja szemöldökét, mintha nem tudná, hogyan feleljen. Majd azt kérdezi:
- Rossz kislány vagyok?
Azzal Barbie-baba módjára csücsöríteni kezd az ajkaival és elmondja, milyen szöveg illene a fényképe alá:
- ?Kár, hogy olvasni sem tud.?
  A teremben kitör a nevetés.
  Most a fotós ?barátságos? arcot kér. Ajaj.
- Ilyen göncben nem tudok barátságos lenni! ? kiáltja Graham, miközben csillogó-villogó Gucci ruhájával küzd, melyben az egykori Golden Globe-jelölt színésznő azt a benyomást kelti, mintha ő maga volna a Golden Globe, noha még kápráztatóbb, mint a szobrocska. Sajnos azonban ismét rohannia kell, úgyhogy a megbeszélt interjúra úgy tűnik, mégsem kerül sor. A fotózás ugyanis elhúzódott, neki pedig meg kell jelennie egy vacsorán.
- Surival ? teszi hozzá, tréfájával Hollywood jelenlegi legtitokzatosabb csecsemőjére utalva (Tom Cruise és Katie Holmes kisbabája ? a ford.).
  Graham érzéke a komolytalankodáshoz csak egy dolog a sok közül, amit belegyúrt Lorelai Gilmore szerepébe, a Gilmore Girls Alexis Bledel által megszemélyesített Roryjának szószátyár, Macy Gray-rajongó anyukájába. Ez a ragyogó, ez idáig hat évadot megért sorozat egyike a legfelkapottabb TV műsoroknak. De hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Graham aranyköpései és filozófiai megközelítései mögött némiképp lenézéssel szemléli a hírnév abszurditását. Emellett egészséges félelmet is érez vele kapcsolatban. Visszatérve, az interjú újfent csalódott készítője ebben a pillanatban azon kezd gondolkodni, vajon a lány nem tévesztette-e össze őt Lorelai kotnyeles anyukájával, a Kelly Bishop alakította Emilyvel, akit feltűnően gyakran kerül a sorozatban. Felsóhajt.
  Mielőtt kipréselné magát a krémszínű ruhából, hogy megint eltűnhessen, Graham némi lelkifurdalástól indíttatva hajlandó válaszolni egy-két kérdésre. Már eléggé belefáradt a Gilmore Girls hátterével kapcsolatos dráma tárgyalásába (tudniillik egy vita következtében a műsor szellemi anyja, Amy Sherman-Palladino áprilisban elhagyta a sorozatot), és arra is figyelmeztet, hogy nem szereti, ha a kávézással kapcsolatos kérdésekkel nyaggatják (noha sokakat foglalkoztat ez a téma).
  Miután megnyugtatom, hogy nem faggatom a show pletykáiról, sem pedig a mértéktelen kávézásról, Graham készen áll rá, hogy egyik nap a taposómalomból kilépve elköltsön egy kellemes, pihentető ebédet egy baráttal. Majd spanyol stílusú házának csendes irodájába megyünk, melyet ő maga rendezett be ázsiai szőnyegekkel és a nappalijának fehér, olasz kanapéjára hasonlító fényes, modern bútorokkal. Németjuhász kutyája, Hannah a közelünkben van. (?Ő a legjobb kutyám eddig. Szeret autózni, kedves a keresztfiammal és ugat, ha idegenek vannak az ajtóban.?) Odakint avokádó- és grapefruitfák pompáznak, valamint rengeteg hortenziabokor.
- Egy kicsit dzsungelszerű kertem van ? jegyzi meg.
  A Los Angeles Los Feliz nevű kerületében álló épületet egy néma filmsztár építtette 1921-ben.
- Valami szörnyűség történt vele ? meséli Graham. ? Nem szeretnék többet mondani, mert az emberek megtudnák, hol lakom.
  Nos, rendben van.
  Az interjú készítője ekkor dicsérő megjegyzést tesz Graham lábaira, mire a színésznő habozva azt feleli, Barbara Stanwyck stílusában a Gyilkos Vagyok című filmből:
- Nem tudom, mit válaszoljak erre.
A fotózás napjával ellentétben, amikor a pazar ruhákba bújtatott, csábos tekintetű Graham Ava Gardner és Rita Hayworth szellemét idézte meg, most csak egyszerű farmert és egy fehér pamutfelsőt visel. A dolgozószobájában áll, melyet elborítanak a családi fotók, valamint számos könyv (köztük Jane Fonda életrajza) és Az Elszánt Diplomata című film DVD-változata. Még egy Sudokuról szóló könyve is van. A falak azonban csupaszok.
- Csak egy éve lakom itt ? mondja Graham. ? Még nem végeztem teljesen a beköltözéssel. Sok időbe telik.
  Kiderül, hogy a színésznő egyedüli gyermekként nőtt fel. Honoluluban született, ahol édesapja, Lawrence katonaként dolgozott, majd édesanyja, Donna hamarosan Japánba vitte, misszionárius nagyszüleihez, mivel Lawrence-t szolgálni küldték Vietnámba. Lauren öt éves volt, amikor a szülei elváltak. Donna, aki tavaly hunyt el, úgy döntött, háziasszony helyett inkább énekesnő szeretne lenni. Így Lawrence vette magához a kislányt, hogy egyedül nevelje fel Washington egyik külvárosában, ahol előbb kongresszusi tisztviselő, majd hivatali kijáró lett belőle. Egy időben még a C.I.A.-nál is dolgozott.
- Azt hitték apáról, hogy kém ? meséli vidáman Graham -, pedig még arra sem bírt soha visszaemlékezni, hová tette a kocsikulcsát.
  A színésznő nem járt óvodába, és már 10 évesen elolvasta a Zabhegyezőt (?Apa elvitt a könyvesboltba és azt mondta, választhatok, amit akarok.?). Mire leérettségizett a Virginia-i Fairfax megyében található Langley Gimnáziumban, már kacsintgatni kezdett a színészet felé. New Yorkba költözött, ahol a Barnardon szerzett bachelor fokozaton angol diplomát, majd Texasba ment, hogy Mester fokozatot szerezzen az S.M.U.-n (Southern Methodist University = Déli Metodista Egyetem ? a ford.). Az utolsó megálló: Los Angeles.
  Graham azóta csak a sztárságot hajszolja. Első sikere a 3rd Rock from the Sun volt 1996-ban, majd szerepet kapott a Townies című, rövid életű sorozatban, melyben Molly Ringwalddal és Jenna Elfmannel játszhatott. Később vendégszereplő volt a Seinfield egyik részében, majd visszatérő karakterként megjelent négy NewsRadio epizódban, aztán újabb bukott sorozat következett M.Y.O.B. címmel, és végül a mozivásznon is feltűnt egy szexjelentben Keanu Reeves-szel, az Édes November című filmben.
  Az áttörés 32 éves korában jött el számára, amikor letelepedett a Connecticut-i Stars Hollow különös kis városában, azaz a Gilmore Girls stúdiójában (mely egyébként túlélte a WB névváltását, s ma már az új, CW nevű csatorna sugározza). Bár a kritikusok furcsállják, hogy Grahamet még nem jelölték Emmy-díjra (ami bizonyítja, hogy az Emmy hátterében nem mindig a jelölt teljesítménye áll), sikerei lehetővé tették, hogy olyan vígjáték-szerepeket kapjon, melyek illenek csípős jelleméhez (ki más lett volna alkalmasabb hölgy Billy Bob Thorton Tapló Télapója mellé?).
  Graham egyre inkább a mozifilmek világa felé fordul. Februárban a Because I Said So című filmben tesz majd pimasz megjegyzéseket, mely egy anya-lánya komédia lesz a Graham és Mandy Moore életébe avatkozó Daine Keatonnal. Nyáron pedig eddigi legnagyobb szerepe következik: Steve Carrell feleségét fogja alakítani az Evan, a Minden6óban, mely az Istent játszó Jim Carrey főszereplésével készült A Minden6ó folytatása.
  Amikor van egy szusszanásnyi ideje, Graham olyan egészséges cinikusokkal múlatja az időt, mint Matthew Perry, akivel randevúzott is. (?Együtt jártunk olyan két hétig, de igazából az egyik legjobb barátom.?) Vacsorákat rendez és olyan puccos Los Angeles-i éttermekbe jár, mint a Grace, vagy a vidám Mexico City-be megy, de sokszor csak Bobbyval viccelődik, aki a helyi szupermarket ellenőre (?Ő egy jó haverom.?). Vallását tekintve ír katolikus, pókerezik, de templomba jár. Ami anyai oldalát illeti, ő vigyáz féltestvérére, Maggie-re, aki azóta él Grahammel, mióta az édesanyjuk meghalt.
  Szóval Graham mégsem rohangál egyfolytában. Ez a titokzatos nő most végre megnyílik. Beszél a családról, szerelemről, hírnévről és arról is, hogy szeret yenta lenni (= kerítőnő ? a ford.). Még egy tudnivaló róla: szeret biciklizni a burbanki stúdió környékén, ahol a Gilmore Girls forgatása zajlik. Sarokba szorítani ezt a lányt talán nem volt egyszerű, de mindenképp megérte a várakozást.

Visszatérve a lábaidra? Sokat edzel?
  A legtöbbször futok. Van egy edzőm, de nagyon sok mindentől függ, hogy épp ráérek-e egy kis mozgásra, vagy sem. Fiatalabb koromban lovagoltam. Most már futok és gyalogtúrázom.


  De lovagolni még szoktál?
  Nem nagyon. Szeretem a lovaglást, de eléggé el kell köteleznie magát mellette az embernek. Ha fejlődni akarok, legalább heti kétszer gyakorolnom kell, és az túl sok. De a felszerelésem megvan. Kalap, csizma, lovaglónadrág. Szeretném, ha újra része lehetne az életemnek.


  Egyszer azt mondtad, az olyan férfiakat szereted, akik tudnak lovagolni. Ez most is így van?
  Te jó ég. Persze. De inkább egy okos, vicces, kedves férfit szeretnék, mint mindenki más.


  Jelenleg egyedülálló vagy?
  Tulajdonképpen igen. Randizgatok, de nincs most senkim.   És szeretnéd, ha lenne? Volt egy nagyon komoly, hosszú kapcsolatom. A legjobb barátnőm 10 éve házas. Már nem is emlékszik rá, milyen volt szinglinek lenni. Ha megkérdezem: ?Amikor valaki azt mondja, hogy hív, akkor várnod kell és hívni fog??, csak azt tudja felelni: ?Fogalmam sincs.? Én türelmes vagyok. Egy fontos dolog, amit megtanultam, hogy a kapcsolat kezdetének nem szabad nehéznek lennie. ?Tetszel nekem.? ?Te is tetszel nekem.? Ennyi, semmi játszadozás. Annak nincs értelme. Nem tudom, mi lesz. Úgy érzem, ha végre lesz valakim, az pontosan úgy lesz jó nekem.


  Miért vagy távolságtartó a házasság gondolatával kapcsolatban?
  Nos, a szüleim válása miatt egyértelmű, hogy mindig elég bizalmatlanul közelítettem meg a házasság témáját. Azt hiszem, sok ember csak azért is megházasodik, hogy legyűrje ezt a félelmet, de sokan vannak, akik inkább azt mondják: ?Nem, én nagyon óvatos leszek!? Nem tudom, melyik a jobb megoldás. De úgy gondolom, egy jó kapcsolatban élni nagyon értékes és nagyon jó dolog, ha megadatik az embernek. Viszont nagyon ritka is. Látom, mennyire keményen dolgoznak az emberek. Én jól érzem magam; komolyan hiszem, hogy előbb-utóbb kikötök valakinél. De abban is hiszek, hogy fontos, hogy az ember egyedül is jól tudja érezni magát.


  Vágysz rá, hogy anya lehess?
 Emlékszem, hogy amikor a keresztfiam kisbaba volt, állandóan vele akartam lenni. Arra gondoltam: ?Mi ez az érzés? Te jó ég! Hiányzik, pedig még beszélni sem tud hozzám!? Biztos vagyok benne, hogy ez egy töredéke volt a szülői érzésnek. De egyedül nem nevelnék gyereket. Ahhoz, hogy ezt akarjam, kapcsolatban kell élnem.


  Mi rossz pont egy férfinál?
  Nem szeretem az SMS-en keresztüli flörtölést. Nem is értem igazán. Akkor érzed, hogy öregszel, ha az új technológiák már nem hoznak lázba. Én mindig azt kérdezem: ?Miért nem hívsz inkább, vagy legalább írsz egy e-mailt?? Miért kell rövidített szavakat irkálni?


  Ha jól tudom, szeretsz yentát játszani.
  Nos, tavaly összehoztam Matthewt (Perryt) valakivel, akivel együtt dolgoztam. Egy ideig jól megvoltak. Nem tudom, ezt honnan tudták meg az újságok. Az emberek mindig össze akarnak boronálni minket. Én pedig hiába kérdezem, hogy: ?Miért nem lehet egyszer elhinni, hogy két színész igazat mond?? Mi egyszerűen csak szeretünk együtt lógni, és azért találkozgatunk, mert mindketten szinglik vagyunk, nem azért, mert együtt járunk. Viszont én mutattam be egymásnak Jen és Pete barátomat, akik végül összeházasodtak, ami a legjobb karma, amit valaki birtokolhat. Én irányítgattam őket, amikor Pete nagyon szerelmes volt Jenbe, ő viszont nem volt biztos a dologban. De én intézkedtem. Mindannyian jó barátok vagyunk, úgyhogy előbb-utóbb úgyis egymásra találtak volna. De az én házamban találkoztak először!


Mi mást csinálsz még szórakozásból?
 
Mikor forgatunk, a vacak TV-t nézem. Egész nap be van kapcsolva az Otthon és Kert csatorna. Mindennap megoldok legalább egy keresztrejtvényt. Reggelente a beszédtanárunk, George Bell odaadja nekem a New York Times és az L. A. Times keresztrejtvény-oldalát, egy Sudokut, meg egy tollat. Így tengetem ott az életem. És egy biciklim is van. Szóval a lakókocsimtól mindig az éppen aktuális forgatási helyszínre biciklizem. Néha magas sarkúban és szoknyában.


  Mindenkinek integetsz a közelben lévők közül?
  [nevet] Nem. Bujkálok előlük! Arrafelé dolgozunk, amerre a turisták menni szoktak. Kábé ötvenen naponta. Ha meglátnak, természetesen integetek, de inkább elzárkózom. Hacsak nem dolgozik ott George Clooney is. Neki integetnék.


  A szomszédságodban nyüzsögnek a sztárok. Rá szoktál köszönni a hírességekre a szupermarketben?
  Nem. Sosem köszönök rá senkire. Szeretem tisztelni mások magánéletét, különösen a zöldségesnél. Mert ha valaki olyan, mint én, az fél óráig is elálldogál, amíg kitalálja, miből milyet vegyen. Nekem mindig szörnyen sokáig tart bevásárolni a zöldségesnél.


  Nagyon merészen tudsz feleselni. Lázadó voltál tiniként?
 Mindig eléggé fiús lány voltam, de azt nem tudom, hogy lázadoztam-e. A suliban elég jól teljesítettem. Apát mindig felhívtam, amikor hazaértem. Egy ideig jöttek-mentek nálunk a bébiszitterek, míg apa nem házasodott meg újra. Tudtam, hogy aggódik értem, és nem akartam, hogy aggódjon, amikor dolgozik. Viszont egész életemben elég önálló voltam. Emlékszem, amikor elmentem valakihez és az anyukája öt percenként megkérdezte, mit csinálunk, mindig elcsodálkoztam. Az én apukám hagyta, hogy játszunk, ahogy akarunk.


  Édesanyád tényleg elhagyta a családot a rock and rollért? Nem, sosem volt az a rocker-típus. Elég sok együttesben énekelt, amikor kicsi voltam. De az élete utolsó 10-15 évét már a divatszakmában töltötte. Mivel Japánban nőtt fel, beszélt japánul, úgyhogy sokáig egy japán nagyáruház beszerzőjeként dolgozott. És a Burberry beszerzője is volt.


  Mit szerettél édesanyádban?
  Mindenben kereste a szépséget. Az irodalom nagyon megérintette. Még a popkultúrát és a pletykalapokat is szerette. És nagyon értett a dekoráláshoz. A legegyszerűbb dolgokból is gyönyörűséget tudott teremteni. Nagyon szépen el tudta rendezni a tálcán az ételeket, de nem főzött valami jól. [nevet]


  Te Martha Stewart-rajongó is vagy.
 Sok időt töltöttem a családommal Long Islanden, szóval mindent szeretek, aminek a keleti parthoz köze van. Így az olyan étel, amitől East Hamptonban érzed magad, természetes, hogy boldoggá tesz.


  Maximalista vagy?
  Gyerekkoromban, ha nem voltam jó valamiben, mint mondjuk a csapatban játszható sportok, nem sokáig foglalkoztam vele. Most viszont, hogy visszatekintek, látom, hogy mindig eléggé versengő és ambiciózus voltam. Nem tudom, honnan jött ez, vagy miért. Apám mindig azt mondta: ?Mit számít, ne aggódj miatta!? Amikor lovagoltam, csak azt csináltam. Aztán bekerültem egy iskolai darabba, és akkor már csak azt csináltam. Ilyen szempontból eléggé el tudok mélyülni a dolgokban.


  Ez segített a színészi pályán?
  Igen. Mindenáron színész akartam lenni. Nem akartam a TV-be kerülni, nem akartam híres lenni, semmiféle konkrét dolgot nem akartam; csak ezt csinálni. Most már látok sok fiatalt, akik magazinokat néznek, vagy az American Idolt (egy TV-műsor ? a ford.), és minden vágyuk az, hogy ők is úgy éljenek. Hogy szép retiküljeik legyenek, vagy a jóképű sorozatszínészekkel járjanak, ilyesmi. De én egyszerűen csak színész akartam lenni.


  Van színésznő hősnőd?
  Diane Keaton. A közös filmünk forgatásán végig nagyon pozitív erőt jelentett nekem. Azt mondta: ?Van humorod, és a humor nem öregszik.? Nagyon kedves volt és lelkesített. Utálta, ha mentoromnak neveztem. Ő még mindig lány.


  Te magad eléggé elszigetelődő típus vagy, igaz?
  Keleti part-típusú vagyok, szóval a Silver Lake Boulevard minden üzletét ismerem. Egyszerűen szeretem a kicsi antik boltokat, ahol a tulajdonosok odajönnek és megkérdezik: ?Mit keres? Segítünk megtalálni!? Szeretem Emmerson Troope-ot L.A.-ben. New Yorkban imádom a Calypso Home-ot. És van ez a Brooklynból indult hely, a BDDW, ettől a bútorgyártótól származik az ebédlőasztalom. Gyönyörű fabútorokat készítenek csodálatos fapillangó-faragásokkal.


  Megjelenésben mi a kedvenc stílusod?
  A minimalista. Szeretem a japán kultúrát. A bútorokat, az ételeket, mindent. Mikor kicsi voltam, az első két évben volt egy japán dadám. Nem emlékszem rá, de feltehetőleg az első szavam is japán volt. Sokat gondolok arra, milyen sokat jelentett ez a kultúra az édesanyámnak és a nagyszüleimnek, a művészet szépségére, és az emberekre. Soha sehol nem láttam még olyan gyönyörű kerteket, mint Japánban. Még Tokióban is ez van, ott van az ember ebben az őrült városban, majd kilép és ezer éves kertek között találja magát. Lenyűgöző.


  Él benned egy gésa?
  [nevet] Hát ez meg mit jelent? Te jó ég. Gésa. Hogy én férfiakra várakozzak és hangszereken játsszak nekik? Fehér sminket viseljek és állva aludjak? Na nem.


Témaváltás! Ki felel nálatok az ünnepi ételek elkészítéséért?

  Én. Tavaly én főztem Hálaadáskor és Karácsonykor. Majdnem mindent egyedül készítettem. Néha olyan pulykát veszek, ami már eleve majdnem készen van, csak néhány dolgot kell vele csinálni és kész. De tavaly teljes egészében én sütöttem a pulykámat. Sokkal jobb volt, meg kell mondjam.


  Ki jön hozzád ilyenkor?
  A család és bárki, aki a városban van éppen. Szeretem összeszedni az embereket. Mivel messze élek az otthonomtól, nagyon szeretem bemutatni az apámat, a mostohaanyámat és a féltestvéreimet a barátaimnak, hogy ők is tudják, kikről szoktam mesélni nekik. Szeretem az ilyen alkalmakat. A házam a benti- és a kerti-partit is lehetővé teszi és egész jó avokádókrémet tudok csinálni. Amikor kicsi voltam, a nagymamám a közelben lakott. Ő egy igazi, déli házigazda volt. Egész nap együtt ültünk a nappaliban. Volt ebben valami, amit máig nagyon szeretek.


  Mikről folyik a szó a vacsoraasztalnál?
  Az apám és a mostohaanyám újabban sokat utaznak. Többször is voltak Olaszországban, és át is bicikliztek rajta. Úgyhogy mesélnek az útjaikról, az unokatestvéreimről, arról, hogy megy a suli a féltestvéreimnek. Az öcsém mindig a tizenkilenc lányról beszél, akikkel randizik. Ilyenkor azt mondom: ?Tizenkilenc már komolyan túl sok.? Mire ő visszakérdez: ?Micsoda??


  Te és édesapád szoktatok politikáról beszélgetni?
  Ahogy nőttem, egyre inkább liberális lettem, apa pedig egyre inkább konzervatív. Ez elég megdöbbentő a számomra, mert mindig azt hittem, hogy egy oldalon állunk. Azon a napon, amikor kiderült, hogy más elnökre szavaztunk, tényleg leestem a székről. De apa nagyon okos ember és nagyon érdekes megvitatni vele ezeket a dolgokat.


  Hogy viseli a TV-s családod a sorozattal kapcsolatos változásokat, amik ebben az évben végbe mentek?
  Szerintem mindenki nagyon jól együtt tud működni. Most csak az a lényeg, mennyire vidám a hangulat, szeretnek-e együtt lenni az emberek. Én úgy érzem, a forgatáson mindig nagyon pozitív a légkör.


 Ez lesz a Gilmore Girls utolsó éve?
  Még nem tudom. Nekem még mindig jó móka az egész, és szerintem a történeti csavarok is jók ebben az évben. Előbb-utóbb ki fog derülni. Azt hiszem, lehet, hogy a producerek le fogják állítani, vagy kötnek velünk egy egyezséget, és akkor még maradunk.


  Na és milyen lesz a sorozat utáni élet?
  A karrierem jelenlegi pontján nem aggódom, hogy túlélem-e színésznőként. Most már kezdek magamon kívül is gondolkodni. A jövő hónapban a Családtervezési Szövetségnek intézek valamit. És megkörnyékezett az a csoport, ami a nőket próbálja rábírni a szavazásra. Sok olyan év volt, amikor nem szavaztam. Most úgy érzem, sokkal több dolog van annál, mint üldögélni és a karrieremen tűnődni.


  Ha el akarsz szabadulni Hollywoodtól, mit csinálsz?
  Béreltem egy házat Malibun. Az óceán közelében lenni nagyszerű és szeretek Santa Barbara-i hotelekbe menni. De a számomra ideális helyek a keleti parton vannak; Sag Harbor és más tengerpartok.


  Hogy tudod megtartani a világlátásodat TV-országban?
  Azt hiszem, elég sikerem volt az életemben ahhoz, hogy megtanuljam, hogy akiket szeretek, akik viszont szeretnek és az, amilyen keményen dolgozom ? ez most érzelgősen hangzik majd ? számítanak egyedül igazán. Olyan sok nap van, amikor az emberekre ? magamat is beleértve ? ránehezedik az aggodalom súlya, mert nem tudják, mit hoz a jövő. Hollywoodban nagy a nyomás és a csőlátás. Itt mindenki ugyanannak a dolognak valamilyen formáját hajszolja. Ez nem normális. És nagyon nehéz elszakadni tőle. Egy kis időre elszabadulsz a munkádból és akkor egy plakáton meglátsz egy filmet, amiben nem kaptál meg egy szerepet, vagy a saját arcod, vagy egy barátod arcát, vagy egy férfiét, akivel randiztál. De engem nem érdekelnek a Hollywood Reporter hírei. Még nem megy tökéletesen a dolog, de egyre világosabb előttem, hogy az egyetlen, ami számít, az, hogy minden napot élvezni tudjunk.